Solskenshistorier

Elise & Tommi

Hej!

Vill bara berätta hur Ni hjälpt mig/oss att hitta rätt i kärleksdjungeln

Nu är detta såklart enbart sett från MIN sida!

I september förra året satt jag en lördagkväll och väntade på att min barndomsvän som jag inte hade träffat på mer än 10 år skulle ringa, eftersom hon var på besök i Stockholm och vi bestämt att vi skulle ses och umgås heeeeela kvällen!

Väntade och väntade, men inget ljud från min vän.. Gick in och registrerade mig på Happypancake, mest för att jag var uttråkad, men också av lite nyfikenhet Kikade runt lite, fick en sjuhelsikes massa mejl.. Tills ett mejl stod ut lite från mängden. Kikade in på hans profil, läste lite, glodde på bilder. Hunk AB!!

Mejlade tillbaka och så började det hela. Har lite telefonpratarskräck så när han bad om mitt nummer sa jag tvärt nej först! Men med den övertalningsförmågan (som han även besitter nu) fick han det tills slut – dock med löfte om enbart sms.

Vad fan gör han då?! RINGER! Typiskt Tommi.

Vi pratar o pratar åh jösses vad lättpratad karln var! Jag som avskyr telefonsnack.. Timmen går, vännen är fortfarande tyst.. Frågar med fjärilar (eller kråkor) i magen om Tommi möjligen vill komma över medan jag väntar på Le Vän. Jepp! Det vill han!

Plockar upp honom i Farsta eftersom han kom ända från Märsta och det gick fortare med bil.. Minns när jag väntade på honom vid tunnelbanan. Huuuuuu vilken känsla! För MIG klickade det direkt!

Vi åkte hem till mig, jag fixade mig eftersom jag fortfarande väntar på vännens samtal. Under tiden skrattar vi och pratar och när jag till slut faktiskt är KLAR så får jag en kyss….. Sen struntade jag fullständigt i om vännen hörde av sig för jag skulle stanna hemma med denna underbara man!

Nu är vi sambos med en hund och två katter som vi såklart kallar våra barn. Och jag älskar honom mer än livet självt!!

Tack HappyPancake !!!