Information

Om HappyPancake - Varför finns vi?

Logo

Nätdejting blir allt populärare. Och dyrare. Det var det vi konstaterade när vi beslutade oss för att skapa HappyPancake. På alla (nåja..) andra marknader brukar saker bli billigare i takt med att tjänsten eller varan blir populärare. Och nätdejting har blivit väldigt populärt, men inte mycket har hänt med priset. Det tänkte vi försöka ändra på med HappyPancake.

Vi vill vara en bra dejtingsida, med de funktioner som du förväntar dig av en sådan. Fast vi tänker vara gratis. Och då menar vi helt gratis, ingenting på Happy Pancake ska kosta pengar att göra. Så det handlar inte bara om "gratis registrering" som på många andra ställen, utan "gratis allt". Du ska både kunna hitta och kontakta den du är intresserad av utan att det kostar pengar. Vi tycker att det är en bra idé, och förhoppningsvis tycker du också det.

Eftersom vi vill att Happy Pancake ska vara ett kul ställe att vara medlem hos kommer vi dessutom att jobba hårt för att hålla Happy Pancake fritt från innehåll och medlemmar som inte hör hemma på en dejtingsida. Vi granskar alla texter och foton innan de läggs upp, och som medlem får du mer än gärna hjälpa oss genom att tipsa oss om sånt och såna som inte borde finnas på Happy Pancake.

Så om du inte heller tycker att det ska behöva kosta pengar att dejta - välkommen till HappyPancake!

HappyPancake finansieras helt av annonser så det kan du behöva dras med, men vi försöker se till så gott vi kan att de är relevanta och inte störande för dig som medlem.