Information

Varför dejta på Happy Pancake?

Couple in sofa

Dejtingsidor liknar varandra i mångt och mycket. Det finns vissa funktioner som alla dejtingsidor kräver för att det ska fungera. Du ska kunna presentera dig i ord och bild, kunna söka på andra och kunna ta kontakt med potentiella partners på ett säkert sätt.

Utan de funktionerna kan man inte kalla det en sida för nätdejting.

En sak som dock skiljer datingsidor åt är antalet medlemmar, ett stort urval av människor är viktigt om du ska kunna träffa den rätta. En annan är priset. HappyPancake sticker ut i båda avseendena. Många dejtingsajter har dyra månadsabbonemang, men HappyPancake är en helt gratis dejtingsajt med över en halv miljon användare!

Över en halv miljon användare

Sedan HappyPancake grundades 2007 har sidan blivit väldigt populär. Faktum är att över 500 000 människor har registrerat en dejtingprofil för att leta efter kärlek på nätet. Och många har lyckats, här kan du exempelvis läsa några solskenshistorier.

Det bästa med ett stort urval av singlar är att du kan träffa människor som delar dina intressen, även om de är ganska specifika. Du har även ett stort, ska vi kalla det ”utbud”, oavsett var du bor i Sverige.

Så vem du än söker är chansen god att han eller hon redan har en dejtingprofil på HappyPancake.

Gratis dejtingsajt – på riktigt

När det kommer till priset är HappyPancake bäst. Där andra dejtingsajter har gratis registrering och sedan en kostnad för vidare användande har vi en produkt som är gratis rätt igenom – från registrering, via profilbygge till sökning och kontakt. Alltså, 100 % gratis nätdejting!

Du kommer få se lite reklam under tiden, det är så sidan finansieras, men annars finns inga kostnader för dig.

Med det sagt vill vi å det tyngsta poängtera att vi för den sakens skull inte gjort avkall på säkerhet eller funktionalitet. Alla uppgifter behandlas mycket varsamt och de sökfunktioner och kategorisering som finns är bland de bästa i Sverige.

Så varför väljer du att dejta på HappyPancake?

Det finns många användare, och det är en 100 % gratis dejtingsajt!