Datingtips

Dejtingtips - så hittar du rätt partner

Att dejta på nätet är en egen värld. Är du ny i kan det vara klokt att fundera lite på hur du ska bygga din dejtingprofil, vilka bilder du väljer, hur du beskriver dig själv och hur du sedan tar kontakt med singlar du tycker verkar intressanta.

Det finns vissa fallgropar – saker som funkerar sämre på datingsidor – och andra saker som kan göra dig mer framgångsrik när du dejtar.

Här ska vi gå igenom några datingtips. Läs dem och ta till dig informationen. Men kom ihåg, tycker du inte att tipsen fungerar för dig ska du hoppa över dem. I slutändan handlar det om att träffa någon som du klickar med för den du är.

A hug

Nio artiklar med bra dejtingtips

  • Vad är nätdejting: Är du helt ny inom nätdating kan det vara klokt att veta något om konceptet – fakta om hur det fungerar. Här tittar vi på vad nätdejting är och hur det har utvecklats till att bli ett av det mest vanliga sätten att hitta kärleken på.
  • Dejting i Sverige: Det sägs att Sverige är det land med flest ensamhushåll i världen, med flest singlar helt enkelt. Är detta liv oftast självvalt eller är det många som drömmer sig bort från singellivet? Hur gör de då?
  • Vett och etikett för dating på nätet: Som i alla sammanhang finns det saker man gör och saker man inte gör. Hur många får du dejta samtidigt och hur gör du om du känner att en relation inte kommer någonstans?
  • Så skriver du en kontaktannons på nätet: Nätdating är egentligen en utvecklad kontaktannons (plus en massa fiffiga funktioner så klart). Men hur ska du beskriva dig själv för att göra dig rättvisa och få andra intresserade?
  • Vad väljer du för foton till din dejtingprofil: Nätdejting bygger mycket på bilder. Du kan direkt se hur personen du funderar på att kontakta ser ut och han eller hon kan se dig. Hur gör du för att välja en bra bild till din dejtingprofil?
  • Hur tar man kontakt första gången: Den första kontakten med någon på datingsidan är viktig. Hur ska du agera för att inte verka för ”gåpåig” men ändå visa att du är seriöst intresserad?
  • Vad gör man på första dejten: När ni har kommit till steget att ni ska ses på riktigt börjar det bli riktigt spännande! Vad ska ni göra på första daten? Var ska ni ses? Hur gör du för att skapa en bra första date där ni lär känna varandra under avslappnade former?
  • Varför HappyPancake: Vad skiljer HappyPancake från andra dejtingsidor på webben? Vad är fördelarna med oss?