Solskenshistorier

Couple at beach

Den 14 januari 2012 började vår saga…

Jag (Therese) satt och sökte bland profiler och såg en bild på en kille i mössa! Det jag fastnade för var ögonen… Jag skrev ett meddelande där jag kommenterade hans ögon och bad om ursäkt om jag kanske va för framfusig! Patrik som fick meddelandet blev nyfiken och spanade in min profil och det kom ett svar nästan på en gång. Det blev början på en lång rad meddelande, mängder av sms och efter några dagar prat i telefon.

Efter en vecka blev det dax för första dejten, promenad och fika på stranden i ett snöigt landskap.

Vi är båda överens om att det blixtrade till direkt när vi sågs och dejten blev 14 timmar lång med promenad och fika, middag, massor av prat och spel. Ingen av oss ville att den skulle ta slut!

Vi avslutade första dejten med kram och puss och längtade redan efter nästa dejt. Idag, 4 år senare, bor vi tillsammans i ett radhus, har en son på snart 3 år och är gifta sedan 1 1/2 år! Våra vänner skojar om oss för att vi fortfarande är som nyförälskade. Vi säger wow, känslan av förälskelse är fantastisk och att få fjärilar i magen när vi tänker på varandra tänker vi fortsätta med i alla år vi ska dela tillsammans! Vi har ett ord som sammanfattar vår saga tillsammans och det är MAGISKT!