Solskenshistorier

Couple in Malmö

Jag hade haft mailkontakt med en okänd man från HappyPancake i ca 2 veckor. Vi hade skrivit och ”pratat” om allt mellan himmel och jord, från första mailet var jag var kär i en människa jag aldrig träffat. Han arbetade som sjöingenjör och var borta 6 veckor, hemma 6 veckor och jag arbetar som flygvärdinna- så vi hade fått tajma in rätt datum då han var hemma och jag ledig, vilket blev samma dag som han landade på Kastrup.

Jag skulle ta bilen hem till Malmö efter några lediga dagar hos familjen i Borås. I sista mailet innan Viktor klev ombord på flygplanet i Huston skrev han att han skulle ringa när han kommit hem och landat lite på förmiddagen. Mycket riktigt, när jag kör förbi Halmstad ringer telefonen. Att prata med en person man tror är mannen i sitt liv, men aldrig träffat, kräver lite koncentration och det i samband ”Nervös som aldrig förr” blev högerfoten lite extra tung vilket resulterade i att plånboken blev extra tunn strax innan hallandsåsen…

Men inget kunde förstöra denna dagen. I Malmö möts jag av en glad, snygg och vacker man, en kram och lite småskum känsla. Det kändes ju som jag känt denna människan så länge. Såfort vi klev innanför dörren i hans lägenhet kändes allt så rätt. Med en gång började vi babbla på och diskutera sommar, sol, resor, jobb…and so on. Viktor hade köpt varsin sallad och öppnat en flaska rosevin, som jag tog det rätt lugnt med då jag började arbeta 04.00 med Standby på fredagsmorgonen.

En timme senare kom första pussen. Vi bestämde att jag skulle sova kvar, första dejten, väldigt passande…så jag körde hem till mig och packade mina crewväskor för att eventuellt bli kallad på övernattningar (i själva verket för att ev. kanske sova någon mer natt hos Viktor).

Vi vaknade på förmiddagen på fredagen och jag hade alltså inte blivit kallad på flygning. Jag hade standby hela arbetsperiorden och höll tummarna! Vi spenderade hela fredagen på stan, hand i hand och allt kändes så rätt. Givetvis blev det en natt till ihop och jag klarade även min lördag från jobb. På kvällen presenterades jag redan för viktors familj då hans syster hade tagit examen och middag ute väntade.

Jag blev nog rätt fort accepterad och vi fortsatte umgås varje dag därefter och fram till 11 augusti då jag flyttade in var nätterna i min egen säng ensam väldigt lätträknade! Och idag är jag så glad att jag valde att ta en sista ”kik” på mina senaste besökare, den där dagen i maj, som jag hade tänkt att logga in och bara ta bort min profil. Den dagen i maj fick jag kontakt med mannen som skulle bli mitt liv, min själsfrände och som idag 2 år senare är pappan till vårat barn som föddes 30:e april 2015!