Solskenshistorier

Elin & Daniel

Jag hade vart med på sidan under hösten 2010, men började ge upp, jag var ganska ung och tänkte att jag inte skulle jaga kärleken längre utan låta den komma till mig. Så jag bestämde mig för att gå in och ta bort kontot på HappyPancake, men när jag väl kom in hittade jag massa meddelanden, men bara ett som väckte mitt intresse. Jag bad killen lägga till mig på MSN och loggade sedan ut. Jag behövde aldrig logga in igen.

Under tiden vi pratade på MSN och i telefon upptäckte jag och Daniel att vi bodde bara 2 mil ifrån varandra och vi var helt fast! Vi var tvungna att träffas! Jag fick min bror att köra mig hem till min bästa kompis och såklart bodde hon granne med Daniel, det var ju dit jag skulle egentligen.

Daniel och jag träffades ute, han med en pizzakartong i handen Vi gick ner till hans lägenhet och började prata ordentligt och lära känna varandra. Tiden gick och jag bodde så gott som hos Daniel ifrån den dagen. Jag firade jul med honom och hans familj redan till jul.

Tidigt i förhållandet blev vi gravida och efter några månader tog jag studenten, vi flyttade in i en gemensam lägenhet och nästan ett år efter vi träffats, i oktober 2011 föddes Wincent. Vårt liv rullade på, vi jobbade, njöt av varandras sällskap och Wincents. Vi förlovade oss 13 dec 2011.

Nästa stora steg i livet – Adrian! Nästa lilla pojke. Adrian föddes i juni 2014, och den sommaren hände mycket i våra liv. Daniel sa upp sig och flyttade ner till Skåne för att kunna börja vårat gemensamma liv där. I november det året köpte vi vårt hus och jag och pojkarna kom efter. Idag går pojkarna på förskola här nere, jag har fått fast anställning som undersköterska och Daniel går i skolan och läser till plattsättare. Vi har drömmar om att bygga eget hus, precis som vi vill ha det, jag vill gå mer i skolan och njuta utav mitt och Daniels gemensamma liv.

Kärleken fanns där ändå, ibland alla ord och alla bilder. Kärleken som gjort att jag har två fantastiska barn, som är halva mig och halva Daniel. Det är ändå livets kärlek.