Solskenshistorier

Jenny & Thomas

Kan säga att jag var väldigt skeptisk till detta med dejtingsidor men tänkte ge det ett försök!

Valde happypancake då det inte kostade något samt kändes mer som mitt stuk. Blev lite dejtande men ingen som det klickade med och efter ett tag bestämde jag mig för att pausa ett slag.

När jag väl går in på sidan för att avaktivera så hade min nuvarande man skrivit några rader till mig och intresse väcktes genast! Ville veta mera om denna man!

Det blev till slut långa mail, chatt och sms konversationer och slutligen telefonsamtal! Efter nån månad åker jag de 40 milen upp för att slutligen träffas. Kan säga som så att jag blev kär där och då när han kom mot mig när jag klev ur bilen.

Precis allt kändes rätt, som om jag kommit hem! Inga konstigheter, ingen nervositet utan känslan av att vi alltid känt varandra. Efter den helgen blev vi ett par. Förlovade oss efter 4 månader på Råsunda under en AIK match (maken här hängivet AIK fan).

Sen följde några månaders pendlade fram och tillbaka. Var ganska tufft då vi båda ville vara samman!

Till slut gjorde omständigheterna att jag flyttade hem till honom med min son. Och äntligen kom jag hem!

Vi gifte oss i Juni 2014 på Skansen i Stockholm under deras drop in vigslar, vilket passade oss perfekt!

Han är definitivt mannen i mitt liv, min tvillingsjäl.

Nu har jag även fast jobb här i lilla staden och vi siktar nu mot ett eget litet hus! Så stort tack för ni fanns och gjorde det möjligt för våra vägar att korsas!

Jenny och Thomas