Solskenshistorier

Magdalena & Andreas

Tack HappyPancake för att ni finns!

Det var i augusti 2011 som vi fick upp ögonen för varandra. Jag gick in på Andreas profil och blev genast nyfiken, jag skickade iväg en flirt för att se om de fanns något intresse. Nästa dag när jag loggade in så hade jag fått en mail från honom.

Vi mailade varandra som sedan ledde till telefonkontakt. Det tog inte lång tid tills vi bestämde oss för att ses! Jag tog bilen och åkte från Norrköping till ljungsbro.Det kändes lite som ödet då jag annars är lite blyg och de var inte likt mig att ge mig iväg och träffa en såkallad främling.

Vi märkte båda två att det fanns något speciellt där mellan oss! Det klickade väldigt bra och vi blev ett par väldigt fort! Det har gått väldigt fort och vi har fått uppleva väldigt mycket tillsammans. Den 27/3-2012 tog vi ett gravtest som var positivt vi blev väldigt glada och vi fick reda på att jag var gravid i 9:e veckan. Den 5/11 skulle vi bli föräldrar för första gången! Andreas flyttade in i min etta i April och sedan flyttade vi in i vår gemensamma lägenhet den 1/5 2012. Tiden har gått så fort och vi är så lyckliga!

Våran lilla dotter som fick namnet Wilma kom på sin beräknade dag och är nu snart 4 månader gammal! Vi vill tacka er att vi fick chansen att träffa varandra. Jag trodde aldrig jag skulle träffa min livs stora kärlek här men titt så bra det kan bli.

Hälsningar Magdalena, Andreas och Wilma