Solskenshistorier

Jennie & boyfriend

I oktober, 2014, ville helt plötsligt min sambo lämna mig! Vi bodde i en mysig liten villa med våra 2 gemensamma barn och min dotter sedan tidigare. Jag var chockad och ledsen, men vet också att vi inte haft det bra på länge. Med handen på hjärtat har jag nog mått dåligt i flera år i vårt förhållande. På min födelsedag, strax efter jul, fick jag dock veta den egentliga anledningen. Han var kär i och hade gått vidare med en av mina bästa vänner! Jag blev knäckt!! Jag bestämde mig där och då att det skulle dröja läääänge innan jag såg åt en kille igen. Jag ville läka mina sår i min ensamhet tillsammans med mina barn!

Jag kunde dock inte motstå att prova på hur det kändes att vara singel efter 11 år. Jag började kika på massa dejtingsidor på nätet, men fick gång på gång panik och stängde ner dem. Överallt var alla så ”på”. Då hittade jag en sida som hette happypancake, den kändes lugn på något sätt. Mailfunktionen var lätt att ignorera om det blev för mycket liksom. Så där stannade jag kvar trots att jag var oaktiv. Jag skrev till en del, men mest om väder och vind. Det var dock en kille, som var på tok för ung! 6 år yngre var nog inte det jag letade efter till mig och mina 3 barn. Han hade dock 2 egna barn och var rätt ihärdig fast utan att vara påträngande. Han tjatade om promenader och att få bjuda på kaffe! En dag när jag inte hade barnen hemma och var lagom uttråkad så tänkte jag att ” varför inte”….

När vi väl sågs var det magi… Vi pratade om allt och inget och skrattade åt en massa saker…. Vi fortsatte att träffas och det tog inte lång tid förrän jag var totalt förälskad!

Nu har vi precis köpt hus till oss och våra 5 barn!!