Solskenshistorier

Sara & Magnus

Sara: Min första kontakt med Magnus var i maj 2012. Han började skriva till mig, och jag kommer ihåg att jag tänkte ”oh, nej en rockkille” ;p De kommande veckorna hade jag sporadisk kontakt med Magnus samtidigt som jag skrev med andra. Under sommaren prioriterade jag inte Happy Pancake eftersom jag inte visste var jag skulle bosätta mig. I oktober 2012 kom jag hem till Dalarna, och inkvarterade mig då i min mammas hus efter studier i Spanien. Under 2012 reste jag sedan i jobbet cirka 16 dagar i månaden. Så frågan var i vilken stad jag skulle börja dejta ;p I det sista mailet innan sommaren skrev Magnus att jag kunde adda honom på Facebook, vilket jag inte gjorde. I augusti kände jag dock att det var på tiden att plocka upp HP igen och svarade därför på några mail inklusive Magnus. Då skrev jag att han kunde lägga till mig på Facebook om han ville. Tio minuter senare fick jag ett sms där det stod ”Hej snygging” ;P

Från mitten av augusti till mitten av september hade vi sedan sms-kontakt eftersom jag befann mig i Norge och jobbade under en månad. Den 16 september gick vi på vår första dejt. Ett bra tips är att lära känna varandra på sms!

Magnus: Jag minns att jag fastnade för Saras profilbild på Happy Pancake. En som föreställde en vacker sommarflicka på rullskridskor och hennes lilla hund. Det som attraherade mig hos Sara och fortfarande gör är hennes driv och företagsamhet. Hon är rejäl och har tjockt skinn på näsan samt är alltid positiv och omtänksam.

Sara: Jag hade ett par kriterier jag gärna ville ha uppfyllda hos en kille : ) Han skulle vara längre än mig samt precis som jag lägga mycket tid och energi på något han brinner för. Förutom att han var en ”rockkille” stämde det andra in! Jag minns att jag gillade att han hade långt hår och ett hårbevuxet ansikte. Och självklart älskar jag att han är så driven och spontan. Han är stöttande i alla lägen och världens snällaste!

Magnus: Inför vår första dejt träffades vi utanför Dramaten i Stockholm. Min plan var att vi skulle gå på en romantisk promenad runt Djurgården. När jag mötte Sara var jag i full färd med att över telefon diskutera en kommande musikvideo. Mina svarta boots var tejpade för att hålla ihop, och jag kan tänka mig att jag verkade aningen maxad. Sara studerade mig med en lika nyfiken som undrande blick.

Sara: Efter promenaden på Djurgården bjöd Magnus mig på en drink på en bar på Östermalm. När vi skulle ta tunnelbanan för att åka hem visade det sig att vi skulle åt samma håll. Magnus skulle av först. Det sista vi pratade om innan han var tvungen att hoppa av tåget var något om att röka banan när man var tonåring. Jag vet inte hur vi kom in på det, och jag var helsäker på att han inte ville ses igen.

Ett par dejter senare blev vi ett par, och i dag bor vi tillsammans med våra två hundar i en trea i Stockholm