Solskenshistorier

Martina & Jimmy

Den 29 september 2009 hände någonting som skulle förändra våra liv för all framtid! Jag (Martina) och Jimmy träffade varandra för första gången efter att ha funnit varandra och mailat på HappyPancake några veckor. Jag var den första personen som Jimmy träffade, medan Jimmy var den siste av säkert 10 andra män som jag träffat på er sida. Eftersom jag redan hade träffat en del män via dejtingsidan så hade jag i stort sett gett upp hoppet och jag hade bestämt mig för att sluta dejta efter Jimmy.

Så blev det, jag har inte dejtat mer sedan jag träffade honom, jag har inte behövt göra det. Vi är båda väldigt lika men samtidigt olika. Jag är akademiker och han är arbetare. Jag är teoretiskt lagd, han är praktisk. Vi gillar båda två att rita och måla och vi älskar att tillbringa vår lediga tid tillsammans på utflykter i skog och mark.

Vi förstod nästan direkt att det var något speciellt mellan oss och 8 månader senare flyttade vi tillsammans på prov. Det gick bra och på vår 3-årsdag överraskade Jimmy mig med förlovningsringar. 1 år och 2 månader senare föddes vår dotter, Decibelle, som är det bästa som hänt oss.

Vi är så lyckliga och vi hade aldrig träffats om det inte vore för dejtingsidan. Jag var student i Lund, Jimmy jobbade och vi hade inga gemensamma bekanta som hade kunnat föra oss samman. Vi var båda oroliga att vi inte skulle hitta den rätta personen att dela våra liv med innan vi träffade varandra. Dejtingsidor är inte rätt för alla, men det har gjort oss väldigt lyckliga och jag är övertygad om att det skulle kunna ge ännu fler möjligheten att hitta den rätte om de bara vågade prova. Det finns inget att förlora på att pröva, men det finns ett helt liv att vinna genom att försöka.

Så med dessa ord vill vi tacka er för att ni gjorde det möjligt för oss att finna varandra och bilda familj tillsammans.