Solskenshistorier

Angelica & Linnéa

Det hela började i Februari 2014 med att Angelica såg en kille på bussen som var inloggad på HappyPancake. Därefter blev Angelica nyfiken och beslöt sig för att bli medlem bara för att se vad det var. Linnéa däremot blev medlem genom en vän som tyckte att hon behövde en egoboost. Båda blev medlem mer eller mindre av slumpen och på skoj.

Det dröjde inte många dagar efter att Angelica skapat sitt konto som Linnéa dök upp på Snabbmatchningen, och hennes första tanke var ”Jag kan inte låta bli att skriva”. Sagt och gjort. Angelica skrev ett enkelt meddelande för att berätta för Linnéa hur galet fin hon är. Linnéa blev väldigt glad och gick in och läste Angelicas presentation. Därefter svarade Linnéa och berättade att vi hade gemensamma tankar om framtida jobb. Dagarna gick och meddelandena blev längre och längre, och efter ynka en vecka bytte vi telefonnummer för att istället kunna smsa och ringa. Sedan kom skype med in i bilden. Genomsnittlig samtalstid per gång var ca 3h.

När det gått ca 3 veckor åkte Linnéa nära 60 mil för att hälsa på Angelica. Detta med kort varsel eftersom Linnéa fått jobb i Tyskland och skulle vara där i några månader. Angelica mötte upp Linnéa på tågstationen varav Linnéa lyste upp som en sol när hon fick syn på Angelica och där var Angelica som förlorad. Det var även den dagen som det sa ”klick”. Idag har vi hunnit med saker som bland annat en romantiskt weekend i Paris och vi är vi båda lyckligare än vad vi någonsin varit, vilket människor i vår omgivning har lagt märke till.

Detta är tack vare HappyPancake.

Med vänlig hälsning, Angelica & Linnéa