Solskenshistorier

Tommy och Erica

Det var en vanlig lördag då jag rent spontant bestämde mig för att logga in på Happy Pancake. Jag hade nästan givit upp mina chanser efter många motgångar och skickade mail. Just denna dag så var en fantastiskt kvinna också inloggad och när jag såg hennes profil fastnade jag omedelbart för hennes sätt att föra sig i text samt hennes intressen. Så jag bestämde mig för att den 22.a Mars 2014 skicka mitt första mail till henne.

Inom 1 timma hade jag fått ett trevligt svar som ledde till många intressanta diskussioner då vi har så många gemensamma intressen och har väldigt lika värderingar. Det tog 1 vecka innan vi hördes på telefon och redan där kändes det ”naturligt” och ”rätt” att prata med varandra.

Efter några dagar så bestämde vi oss för en första dejt. Personkemin stämde helt perfekt mellan oss och efter första mötet blev vi båda kära och ville bara träffa varandra igen och igen. Vi har nu varit ihop i drygt 6 veckor och har ett seriöst förhållande med varandra. Vi båda känner att vi har hittat rätt och varje gång vi träffas växer vår kärlek bara starkare. Vi har redan diskuterat en möjlig framtid ihop. Vi vill båda tacka er alla på Happy Pancake för att ni gjorde det möjligt för oss båda att finna kärleken i varandra.

Varma hälsningar från Erica & Tommy