Solskenshistorier

Malin & Martin

Hej! Jag tänkte dela med mig av min och pojkvännens fina solskenshistoria.

Det var under sommaren 2012 som jag besökte HP för första gången. Varför jag valde att bli medlem på HP var för att det var gratis och för att jag slapp binda upp mig på en sida. Därför var HP den perfekta sidan för mig och mitt letande. Jag trodde aldrig att jag skulle hitta kärleken över Internet och HP, men ack så fel jag hade.

Jag minns att jag fick flera flirtar och meddelanden från olika killar, men det var inget som lockade. Alla killar var ute efter en och samma sak. Vet inte hur många meddelanden jag raderade, men gav det en chans och tillslut dök det ner ett meddelande i inkorgen från en kille född 1988. Magkänslan sa mig att det verkade vara en seriös kille, så jag svarade på hans meddelande och han fortsatte att skriva till mig i drygt en månad.

Efter att ha skrivit många och långa meddelanden frågade han om vi inte kunde prata med varandra över telefon. Vårt första samtal hade vi en fredagskväll i September 2012, vi pratade i flera timmar om allt mellan himmel och jord. Det kändes så bra, han verkade vara en riktigt härlig och fin kille. Detta gjorde mig intresserad och allt med honom kändes så spännande.

I början av November 2012 bestämde vi träff. Det var jag som fick ta mig upp till honom. Vi hade bestämt att han skulle möta upp mig på Södertälje Syd vid 21.40. Jag stod på perrongen helt ensam, han var inte där. Tanken som kom upp var, har han lurat mig? Ringde upp och de visade sig att han var nere i vänthallen. Hjärtat dunkade och nervositeten ökade. Ett par minuter gick, sen fick jag syn på en kille som snubblade i rulltrappan och skrattade. Det var han. Han charmade och bröt isen direkt. Fick min första kram, som jag hade längtat. Vi tog oss till hans bil och vi åkte hem till honom, där bjöd han på varma mackor (som blev brända, men goda). Sen hade vi 4 underbara dagar tillsammans, där det bjöds på mycket skratt och pirr. En månad senare, den 2 December blev det vi!

Efter ett 6 månaders distansförhållande så bestämde vi oss för att ta steget att flytta tillsammans och bli sambos. Vi flyttade tillsammans ett par dagar innan midsommar 2013, så vi har nu varit sambos i över 1 år. Trodde aldrig att jag skulle flytta 40 mil för en kärlek, tror ingen kunde ana att jag skulle hitta kärleken över nätet.

/Malin och Martin.