Solskenshistorier

Wedding

För 5 år sedan i April månad så skriver en kille vid namn ”lirarnmac” till mig. Först orkar jag inte ta tag i det, att planera någon dejt. Men sedan omkring den 20 april så bokar vi en en spontan dejt på Vapiano vid Stureplan.

Han kommer som en riktig ”Söderkille”, skinjacka, stuprörsjeans från cheap monday, blå skjorta och svarta converse.

Jag ”dagenefter” aka bakis, tar med min kompis, det är mer dom som dejtar första gången. Hon påpekar att det verkar vara en skön kille som jag måste ge en chans. Men jag säger att hon kan ta honom.

Ca 1 vecka senare hör ”lirarnmac” av sig om att han vill ta en promenad längs Strandvägen, vi köper glass från Seveneleven och sätter oss vid nybroviken. Jag är inte ”dagenefter” denna gång vilket resulterar i att jag tycker han är en härlig kille, till skillnad från alla andra galningar som man träffar på krogen osv.

3:de dejten ses vi på Skansen och går runt och kollar på djur. Han tar min hand denna gång och frågar om jag vill följa med honom till Huddinge. Jag säger ja och därefter sover jag kvar i 3 nätter i rad. Sedan flyttar jag mer eller mindre in, då jag har stambyte i min lgh på Gärdet.

Nu 4-5 år senare så är vi förlovade och gifta, har 2 barn, köpt bil, haft 2 bostadsrätter tillsammans och gjort otroligt många underbara resor tillsammans. Vad snabbt allt kan svänga över en natt <3

Kan inte ha det bättre än såhär, fortfarande lika förälskad som 3:de dejten. När man minst anar det så dyker han/hon upp!

Lycka till alla ni andra!