Solskenshistorier

Sara & Mattias

Hej! Min kompis övertalade mig att skaffa en profil på HP, och jag gick väl med på det efter mycket tjat. För nätdejting har liksom inte varit min grej. Men jag fyllde i alla uppgifter, la upp några bilder på mig och även uppgifterna som JAG var intresserad av. Efter att haft lite mailkontakt med några killar så började jag få upp intresset för att prova på att nätdejta. För det va härligt med ”uppmärksamheten” som man fick. Att man var ”fin, söt, vacker” osv. Jag kollade runt lite om det fanns några fina killar i min smak i närheten.

Och efter ett tag hittade jag en kille, som inte alls bodde så långt borta. Mattias är hans namn.

Jag tror (om jag inte minns fel) att jag skrev ett mail till han som det började såhär (hade druckit lite med en väninna den kvällen): ”Hej. Jag tycker du är söt!”

Efter det mailet så har vi haft kontakt, och sedan började prata på telefon & sms och sedan bestämde vi oss för att ta detta till en annan nivå.

Jag fastnade för hans profil för att jag tyckte han var söt, och han fastnade för min för att vi hade lika intressen och gillade min humor.

I Februari 2015 bestämde vi att vi skulle ses, efter mycket dribblande med datum och helger så bestämde vi oss. 14 Februari va den dagen som passade bäst för oss båda. Han jobbar vissa helger och jag har andra intressen på helgerna. Så vår första dejt var på Alla hjärtans dag, 14 Februari. Jag va riktigt nervös, eftersom jag aldrig hade träffat han. Bara pratat med han i telefon och haft sms kontakt. Tänk om han var en tokstolle eller en som va ute efter ni-vet-vad. För jag var ute efter något mer än ”one-night-stands”.

Men kvällen blev lyckad och han blev kvar under natten eftersom vi hade druckit alkohol. Men vi gjorde ingenting på natten måste tilläggas!

Dagen efter så åt vi frukost och pratade lite allmänt. Sen bestämde vi ganska snabbt att träffas igen. Och det va vid andra dejten som det så ”klick!”. Vi träffas mer och mer och så ofta vi kunde (eftersom vi bor på 2 olika orter).

Sen äntligen blev vi tillsammans, vi blev ett par. Och jag ångrar inte en sekund att jag tog steget att vågade träffa denna ”främmande” människa. Han är det bästa som har hänt på sååå länge. Och bäst av allt, våran 1:a dejt blev på alla hjärtans dag! En dag att minnas! Idag (drygt 1 år senare) så letar jag jobb i närheten av Mattias. Och bara vi finner en passande bostad så kommer vi flytta ihop.

Vi har redan planerad en del av våran framtid tillsammans och allt känns så bra. Tack för att jag fick vara medlem hos er HappyPancake och tack för att ni ”hade” min prins hos er. Utan er hade jag aldrig hittat min andra halva och min bästa vän. Det var våran lilla historia det. Lycka till alla där ute som ännu söker eran kärlek. Den finns där, någonstans! =)