Solskenshistorier

Caroline & Emil

Caroline och Emil – ni fick i alla fall oss på HP att skratta och fälla en tår. Vi håller tummarna för er!

”Det kryllar av sockersöta kärlekshistorier här på Happy Pancake som hade fått vilken romantisk komedifilm som helst att rodna. Och nu kan jag meddela att även jag anslutit mig till den klanen. Jag tillsammans med min själsfrände, tillika flickvän och numera sambo, Caroline.

Vi fann varandra för ett år sedan genom att jag skickade en ”charmig” presentationsfilm till henne här på HP där jag beskrev mig själv på ett ”kitschigt” sätt i idylliska Smålandsmiljöer. Den fick oss att spika en första dejt, men det var inte rosor och lavendel för det. Hon kom med en pistol skarpladdad med skeptism och jag kom med ett sliskigt ”charma brallorna av dig”-leende. Mina imiterade Don Juan-fasoner fungerade inte på denna vackra, iögonfallande tjej med två ton lager skinn på näsan. Trots det föddes det en attraktionskraft, som med sin egen gravitation drog oss närmare varandra.

Men redan efter andra dejten tog jag ett beslut på samma nivå som att gå med i Scientologerna eller skaffa en jävla halstatuering. Ett beslut som höll på att få min och Carolines framtid tillsammans att tyna bort likt ett avlägset billarm i natten. En lögn som inte var något man kunde se från rymden – utan det var själva rymden! När vårt dejtande började bli på riktigt och personkemin växte parallellt med kärleken, var jag tvungen att hitta mina numera inåtväxande testiklar och avslöja min väl bredda bajsmacka. Konsekvensen blev som jag förtjänade. Caroline ryggade tillbaka och i samma sekund som hon försvann bakom lägenhetsfasaden på sin cykel den måndagskvällen i juli, insåg jag att jag precis hade fördärvat något av det bästa som skett i mitt liv. Jag fick helt enkelt känna hur det känns när ens själ sakta glider ur ens röv och räcker finger till en – det är hemskt, tro mig.

Men genom en blandning av mirakulösa krafter och känsloblottande av episka mått, fick jag oförtjänt men underbart nog en chans till. En chans jag värdesätter högre än något annat idag. För vi är paret som får alla andra par att framstå som foder till gamar. Vi lika tighta som två skinkhalvor, fysiskt som psykiskt. Hennes leende slår vilket gulligt klipp som helst på youtube och hennes hud är lenare än ett mårddjur täckt i smör. Hon är helt enkelt kvinnan jag är ämnad att vara med tills sista sucken dras och att veta att det kunde slutat med att jag suttit själv med endast min högtravande presentationsfilm bredvid mig, gör att jag njuter av varje sekund jag är med Caroline. Så därför vill jag skänka mitt största tack till Happy Pancake. Jag tror jag talar för en hel svärm av betuttade pussgurkor när jag säger att utan er hade vi inte varit här. Tack! ”