Solskenshistorier

Couple with baby

Jag hade bara varit medlem på Happy Pancake ett kort tag när jag en dag såg att Fredrik varit inne på min profil. Jag gick in på hans och tyckte att han ju faktiskt verkade vara någon jag skulle kunna tänka mig att ha kontakt med. Men han hade ju varit inne på min sida och inte skrivit något till mig, så jag var tveksam. Var han inte intresserad så ville ju inte jag verka för på. Men när jag läst igenom hans presentation och kollat hans bilder mer noggrant så kunde jag inte låta bli att skriva ett meddelande till honom.

Han svarade och det visade sig att han inte hade vågat skriva till mig för han inte trodde att han hade någon chans. Vi bestämde oss för att ses så fort som möjligt istället för att sitta och skriva fram och tillbaka. Vi båda visste vad vi var ute efter och tänkte att vi märker lättare vid en träff om vi passar ihop eller inte. Så någon dag senare bjöd jag med honom till en fest jag skulle till i Kristianstad. Jag bodde i Hässleholm men hade fyllt i på Happy Pancake att jag bodde i Kristianstad för att öka utbudet 😉

I alla fall. Han skulle möta mig på stationen. Jag var supernervös och var tvungen att ha en kompis med mig. När vi väl sågs så blev jag så himla glad att han verkade lika go som på profilen. Snygg,trevlig, schysst stil. Vi gick in på Bishops Arms och tog en öl innan vi gick till festen. Min kompis skötte snacket för jag var så blyg haha. Men under kvällen slappnade vi av båda två. Vi gick ut och dansade senare och hade verkligen jätteroligt. Vi tog de seriösa frågorna direkt. Vi ville båda gifta oss och bilda familj. Vi var ute efter något seriöst. När kvällen närmade sig sitt slut så ”missade” jag sista tåget hem. Jag åkte med honom hem och vi pratade hela natten. Dagen efter skjutsade han mig hem. Och sedan dess har vi inte varit ifrån varandra många dagar:) Efter ett år flyttade vi ihop. Efter två år gifte vi oss. Och strax därefter kom vår son som nu är 10 månader. John heter han. Jag är väldigt glad att jag vågade ta första steget och skriva till Fredrik. Tack Happy Pancake för att ni finns!