Solskenshistorier

Lena & Johan

Det klickade mellan Lena och Johan redan på första dejten. Läs om deras händelserika och fantastiska första år tillsammans:

2014-03-02 hade jag och Johan vår första date, vi träffades och åt lunch på en restaurang i Göteborg. Efter lunchen tog vi en kaffe på ett café intill och vi pratade om allt mellan himmel och jord, jag hade tänkt gå vidare till en hästmässa och Johan följde med trots att han egentligen inte hade något hästintresse. Väl på mässan bjöd verkligen Johan på sig själv, han kastade lasso och red på en tjur och fick mig att skratta. Vi hade en otroligt rolig första date som varade i ca 6 timmar. Vi fick aldrig slut på samtalsämnen utan allt kändes bara väldigt enkelt och roligt.

Vi hade många bra dater och efter lite mer än en månad bokade vi en resa till Paris. Detta blev otroligt romantiskt, vi kysstes framför Eiffeltornet, strosade runt i konstnärskvarteren, hade picknick och sista dagen hängde vi ett hänglås med våra initialer på en bro. När vi kom hem spenderade vi all tid vi kunde tillsammans och i juli bokade vi nästa resa, till Kreta. Vi bestämde oss för att åka runt lite och det slutade med att vi spenderade halva semestern på Santorini, här sa vi för första gången de tre små orden till varandra. När vi kom hem i augusti flyttade vi ihop och vi fick en vardag tillsammans. I december gjorde vi en resa som vi båda drömt om, New York. Vi åt frukost i Central Park, shoppade, gick nedför Broadway, såg tre musikaler och åt fantastiska middagar.

Nu har vi köpt vår första gemensamma lägenhet och vi firar snart våran ettårsdag. Vi har upplevt så mycket tillsammans redan och vi planerar för ett helt liv ihop. Vi är väldigt tacksamma för HappyPancake som fört oss samman.