Solskenshistorier

Angelica & Robin

Hej! Jag och Robin träffades i Juni 2013 via eran sida! Han började skriva till mig långt innan, i maj, och vi bodde väldigt nära varandra, en tunnelbanestation faktiskt. Jag var väldigt nervös och det dröjde tills juni innan vi började dejta.

Robin började som sagt skriva till mig och jag fastnade för hans trevliga inställning till livet, hans charm och hans humor, det var ju bara en bonus att han såg så trevlig ut också! Enligt Robin så fastnade han för att jag fick honom att skratta och att han kände sig uppskattad när vi pratade med varandra.

På våran första dejt hade jag dukat upp lite sommarmys på gården utanför mig med en flaska vin, lite ost och kex och så satt vi där och pratade hela natten och vi fastnade för varandra på en gång.

Idag bor vi tillsammans sen 1 år ungefär, vi pratar om förlovning och planerar barn till nästa år.

Robin jobbar med barn och jag studerar till sjuksköterska. Han fanns vid min sida vid antagningsbeskedet och är min stöttepelare i studierna när det blir tufft! Jag brukar säga att jag aldrig skulle klara mina studier utan honom!

Vi vill passa på att tacka er för hjälpen av att vi fått möjligheten att träffa varandra! Det hade aldrig hänt annars, och vi har aldrig varit lyckligare!