Solskenshistorier

Christmas family

Hej!

Jag och min sambo träffades via HappyPancake och vi har ett fantastiskt liv idag. Det var han som tog kontakt med mej och vi pratade sporadiskt via sajten ett tag och sedan bytte vi telefonnummer och började kontakta varann på det sättet.

Båda är intresserade utav sport och har ett varsitt hockeylag vi hejar på. Dessa skulle mötas på hovet och båda ville gå. Vi bestämde oss för att gå tillsammans, även om vi satt i olika delar av arenan när matchen drog igång…

Innan matchen så tog stod vi i baren och pratade och hade jätteroligt. Efter den dejten började vi ses regelbundet och snart var vi väldigt kära i varandra. Vi hade mycket gemensamt och stod för samma saker och hade alltid roligt med varandra, dessa egenskaper gjorde att vi visste att vi är perfekta för varandra. Vi blev tillsammans den 30 mars 2010 och redan i augusti flyttade vi ihop. I april 2011 förlovade vi oss.

I Juli 2012 fick vi vår son - Edwin och i dec 2013 kom vår dotter. Den förlossningen var fantastisk då det var min sambo som agerade barnmorska och, liksom alla tillfällen i vårt liv, finns han där ALLTID för mig.

I dagsläget har vi ett underbart liv som vi trivs oerhört mycket i. Vi kunde inte bli lyckligare!

Tack för en underbar sajt som hjälpte oss att hitta meningen med livet - varandra!