Solskenshistorier

Couple holding each other

När : 25/5-2015

Hur: Det hela började med ett mail där hon skrev att han såg ut att vara en trevlig prick. Sen löpte det bara på med intensiva konversationer varje dag i ett par veckor innan vi spontant en dag den 6 juni bestämde oss för att träffas. Taket på Scandic Avenyn i Göteborg kommer alltid att vara en speciell plats för oss båda. Där satt vi i timmar o bara pratade om livet.

Det som gjorde att vi fastnade för varandra var nog till stor del att vi hade samma syn på livet. Vi pratade mycket och kunde öppna oss tidigt för varandra. Om allt. Vi satt i samma sits, separerade med barn o kunde sätta oss in i varandras frustrationer o beskyller.

Efter mycket kämpande en dag så blev det plötslig vi. Ett närmande som vi aldrig glömmer. En tuff tid med mycket lycka. Idag står vi här med mycket erfarenheter som vi tagit lärdom av. Vi har varit på en livs resa i Karibien, 6 månader efter första dejten. Det var en prövning som gav något gott med sig. Vi fick lära känna varandra på ett annat plan.

Nu ser vi bara ljust på framtiden tillsammans o hoppas på en framtid med kärlek lycka o framgång tillsammans med våra älskade fyra barn!