Datingtips

5 gratis dejtingtips

Date in a forest

Har du spenderat alla slantar under semestern men ska på dejt? Ingen panik. Vi tipsar om fem stycken dejtaktiviteter som inte kostar en spänn!

Låna en hund

Fråga grannen, kompisen eller kollegan om du kan låna dennes hund för några timmar. Sedan ger ni er ut på en långpromenad med ert fyrbenta sällskap. Roligt och mysigt värre!

Gratis utställningar och museum

Sök på “öppet hus”, “gratis konsert” “gratis utställning” och “gratis museum” plus den stad du bor i. Du kommer att bli förvånad över hur mycket evenemang som sker, helt utan inträden!

Ordna en spelkväll med klassiska brädspel

Lägg undan mobilerna och fram med Alfapet, kortleken, pusslet på tusen bitar, gamla schackspelet eller Fia med knuff. Att spela traditionella brädspel har en mysfaktor utöver det vanliga. Dessutom får ni lära känna nya sidor av varandra.

Svettas tillsammans

Det här är en perfekt dejt för alla som älskar att träna och inte har något emot lite svett på en dejt. Det finns gratis utomhusgym på många platser, det är bara att lokalisera ert närmaste. Kör ett hårt pass tillsammans och känn hur endorfinerna studsar i kroppen. Kanske kan det väcka andra känslor till liv också?

Töm skafferiet!

Att gå ut och äta på restaurang kan både bli dyrt och opersonligt. Bjud istället över din dejt på en middag som ni lagar tillsammans från det du har i skafferiet. Eller baka scones tillsammans och ät en långfrukost med tända ljus.