Datingtips

10 steg till att få din flirt att falla för dig

Two people sitting on a laundry machine

Har du hittat en person du tycker verkar fantastisk men vet inte riktigt hur du ska få hen på fall? Här kommer ett par tips för bättre lycka i dejtandet.

  1. Visa intresse genom en enkel hälsning – Försök att inte vara inställsam, ett ”Hej, vad har du för dig?” räcker ofta längre än man kan tro.

  2. Ha tät kontakt – Försök att se till att ni har tät kontakt för att ständigt vara i varandras medvetande.

  3. Bjud ut rätt tidigt i er relation men undvik att sätta press – Föreslå rätt tidigt i er konversation att ni ska ses men gör det på ett sätt som inte bygger upp förväntningarna för en ”klassisk dejt”.

  4. Ses med en opretentiös aktivitet – Ta en promenad eller en kaffe, svårare än så behöver det inte vara.

  5. Hör av dig direkt, tacka men var försiktig med komplimanger – Spela inte svår utan hör av dig direkt och ge konkreta tankar efter dejten.

  6. Håll kontakten men vänta med att bjuda ut igen – Efter er första träff se till att hålla kontakten och fortsätt konversationen som innan ni sågs. Ni behöver inte boka en ny dejt på en gång.

  7. Se till att ni ses en andra gång – Be denna gång din flirt att välja aktivitet för dejten för att se till att hen känner sig i kontroll över situationen.

  8. Var mer givmild med positiv feedback efter denna dejt – Känner du att din flirt är bekväm, var denna gång mer givmild med positiv feedback efter dejten.

  9. Intensifiera era dejter men skynda långsamt med närmanden – När ni båda är bekväma med varandras närvaro se till att ses mer ofta men avvakta med närmanden.

  10. Är det rätt så är det lätt – Då kommer ni båda vilja ha mer ut av er relation vid det här laget.

Hoppas dessa tips gett dig någon form av vägledning mot ett bättre dejtande och kanske till och med en långsiktig relation!