Datingtips

Skippa detta i dejtingprofilen!

Man sitting in front of computer

Din dejtingprofil är som ditt CV. Ett perfekt tillfälle att berätta om dig själv och visa upp dina bästa sidor. Ändå är det förvånansvärt många som inte tar chansen utan istället gör dessa misstag. Läs och lär!

SMILEYS, SMILEYS, SMILEYS…

Visst kan en smiley förstärka det du vill få sagt och vara både roligt och gulligt. Men att bara använda smileys istället för ord är extremt tråkigt och opersonligt. Utnyttja istället utrymmet till att få med något personligt om dig som sticker ut och väcker intresse.

INNEHÅLLSFÖRTECKNINGEN

Malmö, Ingenjör, sportintresserad, rolig, 1.89 lång. Det är som att be om att verka tråkig att skriva en lista om dig själv i punktform. Du klarar av att skriva hela meningar, eller hur? Och försök att skriva något roligt istället för att berätta att du är det.

DET UPPENBARA

Jag gillar att umgås med vänner, resa och träna. Jag gillar att gå ut och äta och dricka ett glas vin men uppskattar också en hemmakväll i soffan.

Vem gillar liksom INTE att äta god mat och umgås med vänner? Den här typen av profilen är så intetsägande att du lika gärna kunde skippat den helt. Alla människor har något unikt som gör just dem intressanta. Hitta din grej! Vet du inte vad det är så fråga en vän vad hen uppskattar med dig.