Solskenshistorier

Couple doing duck lips

Det började med att Sonny tog kontakt med mig september 2014, han var ny på HP och sökte efter tjejer. Han och hans svägerska såg min profilbild och tyckte jag såg söt ut. Han kontaktade mig och berättade lite kort om sig själv, jag minns inte riktigt vad han skrev. Jag tyckte i alla fall att han såg trevlig ut, han bodde i Eslöv och tyckte om att dansa. Allt stämde överens med vad jag sökte efter. Vi pratade i några veckor, jag pratade samtidigt med en annan kille, men Sonny blev allt mer intressant för mig.

Lördagen den 18/10-14 var det danskväll på Dammstorp utanför Lund (dansställe). Jag hade jobbat mellan 07.00-15.30, jag berättade för en kollega att jag pratade med Sonny och att han skulle till Dammstorp. Jag var tveksam till att åka dit för jag kände mig trött efter arbetsdagen, men kollegan tyckte att jag skulle och senare på kvällen bestämde jag mig att jag skulle köra dit. Jag träffade min kompis där och hade koll på när Sonny skulle komma. Plötsligt knackade det på min rygg, där stod Sonny. Vi småpratade lite och sen gick vi ut på dansgolvet. Jag minns att när vi dansade till ”I just died in your arms, cutting crew” eller ”Angels, Robbie Williams” kom första kyssen. Det var helt underbart! Första träffen så kysser vi varann! Klockan närmade sig 01.30 och då känner jag mig trött och kör hem fast jag gärna hade stannat… Jag såg i Sonnys ögon att han blev besviken, vilket gjorde mig lite ”glad och hoppfull”… Då kanske han tycker om mig tänkte jag.

Vi bestämde en ”riktig” date på tisdagen i Lund på Klostergatans vin & delikatess. Det ösregnade. Men det var en jättetrevlig kväll, vi fortsatte sedan till EspressoHouse. Tog tåget hem till Eslöv tillsammans, vi kysste varann i gångtunneln mitt bland folkmassan. Då visste jag att det är Sonny jag vill ha, det är Sonny som är min pojkvän. Jag var dock inte säker på vad Sonny tyckte om mig och var försiktig med vad jag sa till andra om vår relation, det hade runnit ut i sanden med andra killar jag träffat som jag berättat om… 1/12 ändrade jag relationsstatus på Facebook till ”upptagen”.

Nu har vi varit tillsammans i 16 månader. Vi har bott tillsammans i 8 månader i Sonnys lägenhet och om en månad blir vi sambos på riktigt när vi flyttar till ett enplanshus.

Jag är så lycklig och glad att jag var medlem på HP för ni har verkligen förgyllt mitt liv med kärlek! Sonny är glad, omtänksam, snäll, trygg och rolig kille. Det känns verkligen som att vi är som gjorda för varandra då vi båda tycker om att dansa, kramas i soffan framför en film, var ute och testa nya grejer, laga mat, mm. Jag älskar min Sonny väldigt mycket! Han är världens bästa!

Jag kan rekommendera alla singlar att bli medlem på happypancake, plötsligt så händer det!