Solskenshistorier

Jonr & Petronellas

Vi träffades via HP i början av Maj.

Det gick ganska fort från det att vi började prata tills dess att vi bestämde oss för att ses. Första dejten spenderade vi Irrande runt i Malmö på jakt efter ett sätt att ta oss in i lägenheten Petronellas lyckats låsa sig ute ifrån.

Såhär i efterhand var det ganska skönt att ha nånting att göra, en isbrytare, istället för att stirra på varandra över en kopp kaffe och leta efter orden..

När vi skiljdes åt gick vi båda därifrån med fjärilar i magen och en känsla som sa att någonting hade förändrats, att livet inte skulle bli sig likt hädanefter.

Efter den där första dejten spenderade vi varenda helg ihop. Att gå upp klockan 0400 för att åka tåg tio mil hem till jobbet på vardagarna var en ren fröjd och när sommarsemestern väl infann sig och kärleken var ett överväldigande faktum spenderade vi varenda minut av dygnet ihop.

Efter en sommar av ren skär lycka, festivaler och roadtrips kändes det helt absurt att skiljas åt och återgå till tiomilapendling.

Familj och vänner hade en del invändningar när vi bestämde oss för att flytta ihop efter bara tre månader tillsammans men vi valde att lita på magkänslan och det har vi inte ångrat för en sekund sedan dess.

I November grät vi tillsammans när hon valde att gå ner på knä och fria och idag ligger vi hemma, njuter av vintersemesterns första sovmorgon och planerar sommarbröllop.

Ingen av oss var från början speciellt intresserad eller imponerad av fenomenet nätdejting men Ett lyckat knapptryck en sen kväll i Maj på HP raderade effektivt alla fördomar. Där och då förändrades båda våra liv för alltid!

Tack för kärleken! / Jonr & petronellas