Solskenshistorier

Jessica & Magnus

Visst är avstånd jobbigt, i synnerhet 100 mil men vet man att det är på riktigt och att det finns en framtid, ja då fungerar det.

I början av juni så gick jag för en gång skull in och såg på vilka som bara hade tittat in på min sida. I vanliga fall lade jag inte ner så mkt tid på HP och läste inte ens alla mail jag fått men är glad att jag denna dag valde att göra så. Magnus hade nämligen nyss varit inne och läst min profil men utan att skriva ngt till mig. Må bära eller brista så jag skrev till honom. – När det för en gång skull är någon vettig inne på min sida, då skriver du inte nåt?

Fick fort ett svar där han förklarade att det var ett visst milavstånd som gjorde att han inte skrev. Jag ifrågasatte igen varför en sådan petitess kunde hindra om det fanns ngt riktigt bra. Efter denna ngt bryska start gick det i rasslande takt. Tog inte många dagar innan vi hördes på telefon och sedan bestämde vi att träffas halvvägs genom landet. Känns bättre att få träffas innan man delat för mkt på mail/tele och så stämmer ändå inte kemin. Vi bestämde träff och kändes allting bra skulle vi leta upp någonstans att sova innan vi körde många mil åt varsitt håll. Klart det blev en dejt!

Nu 4 månader senare känns det toppen, trots avstånd. Vi får många frågor ang hur vi står ut med avstånd osv. Visst är det otroligt jobbigt men det gäller att se allt i ett längre perspektiv. Båda har svårt för att flytta men då jag bott i Skåne förut och saknar det så är det jag som kommer att flytta. Men det är inte så enkelt med barn, firma osv. För att inte bli helt galen av framtidstänk och problem har vi kommit överens om att låta detta bero till efter årsskiftet. Känns det fortfarande lika bra då så får vi göra ngt åt saken. Tur det finns Eurobonus poäng!

Vad som gjorde att vi fastnade för varandra: Jag behövde en alfahanne som tyvärr är en utdöende ras i vårt land men fann en i Magnus. Han har förmågan att kunna säga ifrån och att jag lyssnar. Magnus sökte en tjej han inte trodde existerade men fann henne i mig samt att jag i stort sett skällde ut honom i mitt första mail fick nog upp hans intresse. Båda har liknade intressen och en lätt släng av att inte kunna sitta still syndromet. Framförallt älskar vi varandra samt har en stor tillit.

Med vänlig hälsning Jessica & Magnus