Solskenshistorier

J & girlfriend

Jag kontaktades av J med en försiktig förfrågan eftersom han föll utanför den åldersram jag hade satt. Hans profil var tillräckligt intressant för att jag ändå skulle svara. Vi arbetade inom samma område och hade några gemensamma nämnare och en försiktig brevväxling påbörjades. Ett par telefonsamtal senare var vi nyfikna nog för att vilja ses och se om det var något mer än intressant ”på papperet”.

Första dejten var en lördag den 21:a September och spenderades på en tapasrestaurang. Kvällen fortsatte på en bar där vi närmare bekantade oss med varandra. Vi hade massor att prata om och hade en mycket trevlig kväll. Vi skulle ses en vecka senare men kom på att vi ville ses redan på onsdagen igen. Efter den kvällen sågs vi tätt och trots att vi båda hade mycket som pågick i våra liv just då så tog vi tid för varandra och en förälskelse växte fram.

Efter drygt två månader ihop kunde jag inte blunda för symptomen längre utan gjorde ett graviditetstest. Några svettiga dygn senare beslutade vi oss för att göra ett försök, att flytta ihop och att bli en familj. Superläskigt! Ett halvår efter vår första date hade vi alltså köpt lägenhet ihop, köpt kombi, monterat en spjälsäng och väntade ett barn. Det var en omtumlande men fin tid. Nu i dagarna firar vi vår dotters ettårsdag och hon är det finaste som hänt oss. Kärleken till varandra har vuxit sig allt starkare och vi är en lyckligt lottad och lycklig familj med hela framtiden framför oss!

Utan ”glada pannkakan” hade våra vägar nog aldrig korsats, vi rörde oss helt enkelt i olika cirklar. Så jag är evigt tacksam att jag gick med och evigt tacksam att jag svarade någon som först föll utanför ramen av vad jag trodde att jag sökte. Det är det bästa som hänt! Så, tack!