Solskenshistorier

Jana & Mikael

När man väl hittar rätt i dejtingdjungeln, kan livet ändras så himla fort! För Jana och Mikael tog det inte ens en vecka från deras första mejl till första kyss..

Vi hade varit medlemmar ett tag, träffat folk och letat vidare, och började skriva till varandra strax efter alla hjärtans dag i februari 2013. Våra första skrivna fraser skedde under helgen, det dröjde inte länge förrän vi lade till varandra på facebook och skickade sms, och på måndagen talade vi i telefon.

Det var en sådan märklig känsla i kommunikationen, någonting svindlande igenkännande och lockande, det var nästan för bra för att vara sant. Vi bestämde oss för att träffas redan på onsdagen. Vi var himla nyfikna på varandra och undrade hur det redan kunde kännas helt rätt. Träffen skedde utomhus, vi promenerade i timmar, pratade och bara visste att det var vi. När vi sade hej då till varandra den där kvällen hade vi redan bestämt oss för att träffas dagen därpå. Från den första skrivna frasen till den första kyssen tog det fem dagar.

Egentligen skulle vi aldrig ha träffats. Vi bodde i olika städer, levde helt olika liv, hade helt olika bakgrunder och erfarenheter. Men det där som verkligen spelar roll såsom humor, värme, omtanke och värderingar var detsamma. Vi har nyligen firat vår tvåårsdag och vår efterlängtade dotter fyller snart ett år. Vi är förlovade och i framtiden väntar bröllop.

Hälsningar, Jana och Mikael