Solskenshistorier

Mats & Christina

Den 14 juli 2015 var dagen som Mats skrev till mig, och både hans profil och meddelande intresserade mig. Vi tycker båda om att skriva, så därför skrev vi intensivt till varandra under en veckas tid. En gång under den veckan pratade vi också i telefon och bestämde då träff en vecka efter vår första kontakt på Pannkakan.

Jag berättade i det telefonsamtalet att jag skulle till min fritidsstuga vid havet och fixa. Det visade sig att Mats hade tillbringat sina barndoms somrar i samma stugområde, så vi tyckte båda att det var en bra idé att vår första dejt skulle bli i min stuga. En regnig sommardag med Mats hembakta matmuffins och därefter en promenad vid havet, blev början på vår kärlek. Några timmar gick blixtsnabbt. Det var hur lätt som helst att prata om både roliga och allvarliga saker. Vi föll för varandras personligheter, leenden och ögon. Redan vid vårt första avsked bestämde vi tid för både dejt 2 (i Göteborgs centrum med minigolf o restaurang) och dejt 3 (med gemensam matlagning i Mats lägenhet).

Sedan har det rullat på med täta möten , många samtal o stark men också växande kärlek till varandra. Vi kan inte flytta ihop så snabbt som vi skulle ha gjort om enbart våra känslor fått råda – på grund av andra omständigheter i våra liv. Men Mats är mitt livs KÄRLEK – mitt stöd och min oas i en tid av mitt liv som på andra plan samtidigt har innehållit mycket oro, sorg och problem. Detta har aldrig fått Mats att tveka – han är i ordets sannaste bemärkelse någon att hålla i handen när stormarna går .

Tack Pannkakan för att ni hjälpt oss att hitta varandra!

/Christina

Wedding rings