Solskenshistorier

Couple in frame

Den sjätte februari 2015 åkte jag 7 mil på vinst och förlust till en man jag bara pratat med i några dagar… Först via lite mejlkontakt på Happy pancake, sen chattade vi på KiK.

Jag kände inte för att ödsla tid på någon som bodde så långt bort så jag ville träffas snabbt Han tyckte likadant, så en fredag runt 17.00 på kvällen var jag på plats. När han öppnade dörren så tänkte jag… ”Han ser ju bättre ut än på bilderna” hahaha! Tyvärr brukar det vara tvärtom… Fick en lång varm kram och vi pratade långt in på kvällen. Trodde han gillade mig men sen fick han migrän och låg i sängen utan att röra sig :/

Jag tänkte OK, han gillar inte mig!!! Då han låg helt utslagen i sängen och knappt svarade på tilltal fick jag hitta ut själv och åka hem. Tänkte att det är kört, vilken loser… säg som det är istället! Hörde inget nästa dag från honom men skickade iaf ett meddelande och tackade för senast, haha!

Stackarn, han svarade givetvis med en gång! Han HADE ju fått ett kraftigt migränanfall och skämdes nu så fruktansvärt så han trodde det var kört! Idag kan vi skratta åt det, hur konstig vår första date blev.

På den vägen är det, den 1 juli 2015 hyrde jag ut min lägenhet efter 17 år i storstaden och flyttade ut på landet. Vi kände att distans inte funkade för oss så det var antingen eller… Vår väg har absolut inte varit någon solskenshistoria på det viset, vårt första år kantades med många prövningar. Vi har kämpat oss igenom dessa och sett hur stark vår kärlek är. Klarade vi oss genom så många och stora svårigheter på vårt första år, klarar vi allt Vi älskar varandra för mycket för att bara släppa varandra och vilket förhållande är lätt hela tiden?

Vi förlovade oss på Valborg 2016 och planerar nu bröllop till sensommaren 2017! Vi är så lyckliga med varandra och vill fortfarande umgås så mycket det går ihop. Vi kompletterar varandra och tillsammans har vi skapat en trygg relation med väldigt mycket kärlek <3

Så tack Happy Pancake!!!!