Solskenshistorier

Wedding

Beata och Christoffer är ett levande bevis på att man aldrig ska ge upp hoppet om kärleken. Här berättar de om sin fantastiska kärlekshistoria med deras egna ord.

I slutet på februari 2017 hade jag precis tappat hoppet om att träffa någon och skulle stänga ner mitt HP-konto när jag såg Christoffers profilbild ploppa upp bland dom som var inloggade just då. Jag tycke att han såg väldigt trevlig ut så jag gick in på hans profilsida där jag upptäckte att vi delade samma intresse för musik och vinyl. Jag skrev några rader och han svarade ganska snabbt tillbaka. Det visade sig att han bodde i Uddevalla. Jag bor i Stockholm.

Efter en vecka utav skrivande fram och tillbaka bytte vi nummer, och sedan den dagen sms:ade vi dagligen och pratade med varandra varenda lediga tid. Jag flög till Göteborg den 18 Mars 2017 där han väntade på mig i ankomsthallen och kemin mellan oss var ett faktum. Vi båda visste på något sett att detta var något stort. Efter några månader utav pendlande fram och tillbaka till västkusten flyttade han upp till mig. I December samma år på julafton friade han. Och den 5 Maj 2018 blev vi man och hustru och vi väntar nu vårat första barn och älskar varandra mer än någonsin.

Jag är så glad att jag bestämde mig för att öppna ett konto på HP! Genom er har jag hittat mannen som jag har väntat på hela mitt liv. Vi är ett levande bevis på att man kan hitta kärlek via nätdejting, så ge inte upp!

Fotograf: Erika Gerdemark