Solskenshistorier

"Allt började med att det var en solig dag i augusti 2018 som Kevin skrev till mig för första gången. Men jag väntade några dagar med att svara då det kändes som att jag hade börjat ge upp hoppet lite.

Men sedan chansade jag och svarade honom. Efter att vi hade skrivit i drygt en månad bestämde vi oss för att träffas i Lund för första gången. Redan första gången våra blickar möttes där på stationen i Lund kändes det som kärlek vid första ögonkastet, som om hela världen bara stannade till för en stund, det var verkligen magiskt!

Jag minns än idag fjärilarna i magen och hur underbart det kändes att få kramas och kyssas med honom för första gången! Vi har upplevt mycket tillsammans och haft många skratt längs vägen och funnits här för varandra i både med och motgång. Och idag står vi här som fästmö och fästman och nästa år (5 år senare) kommer vi få uppleva vårt drömbröllop tillsammans!

Inte kunde jag ana att jag skulle träffa mitt livs kärlek på HappyPancake men det hade jag turen att göra. Jag hoppas även att fler får turen att träffa sitt livs kärlek på HappyPancake! Både jag och Kevin är så oerhört tacksam att vi vågade chansa och vi älskar varandra mer än ord kan beskriva!

Elin och Kevin"

Vi på Pannkakan önskar er all lycka till!