Solskenshistorier

Daniel & Ulrika

Jag och Daniel träffades via HP i mars 2010, det var han som först tog kontakt med mig. Vi träffades första gången IRL 17 april hemma i hans lägenhet i Nässjö. Vi sträckkollade på 14 filmer. Han lagade värsta goda maten och vi hade det hur mysigt som helst. Vi blev ett officiellt par den 22 juli 2010 och jag lyckades sluta röka i samma veva, för det e aldrig nice o kyssa en askkopp. 5 oktober 2010 flyttade jag hem till D, jag klarade inte vara utan honom, bodde då i Växjö. Jag friade till honom den 8 november o han sa ja som tur var och 29 november 2010 så fick vi reda på att vi väntade barn, lyckan var total. Vår Älskade Theodore kom till världen den 9 juli 2011. Vi gifte oss den 22 juli 2012 och sommaren 2014 flyttade vi till hus o trivs hur bra som helst.

Det jag fastnade hos D var hans humor, fina ögon o händer o han e jädrans snygg o tatuerad.

Det jag fastnade hos Ulrika var: Vacker kvinna el ”gothare” som jag brukade kalla henne. hehe Hon är omtänksam o snäll o glad.

Idag har vi ett väldigt bra liv tillsammans och tar vara på all tid vi har med varandra och försöker göra det till det bästa, för vår del handlar det mesta om HÄR o NU o ta det som det kommer o inte stressa upp sig i onödan.